Sneller verkopen met de beste CRM-software

Freshsales is een CRM systeem uitgerust met functionaliteiten als telefoon, e-mail, user behavior tracking, lead scoring, salesfunnel-management en meer. De CRM-software is eenvoudig in gebruik te nemen; vul de pijplijn in en start met verkopen.

Een eenvoudig en compleet CRM systeem waar jouw verkoopteam blij van wordt!

Screenshot Freshsales
Freshsales

Vraag nu je Demo aan

  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sneller verkopen met de beste CRM-software

Freshsales is een CRM systeem uitgerust met functionaliteiten als telefoon, e-mail, user behavior tracking, lead scoring, salesfunnel-management en meer. De CRM-software is eenvoudig in gebruik te nemen; vul de pijplijn in en start met verkopen.

Freshsales
Freshsales Lead score

Functionaliteiten van Freshsales

Freshsales optimaal inrichten biedt je vele voordelen. Kom je er niet uit? 

Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Effectief leadbeheer begint met het kennen van uw leads. Een goede verkoop-CRM vertelt u alles wat u moet weten over uw lead, op één scherm.

Met Freshsales krijgt u volledige informatie over uw klanten – gesprekken, deals (open, gewonnen of verloren), contactmomenten met uw bedrijf en de taken en afspraken die met hen zijn gepland. Ontdek hoe ze om zijn gegaan met uw website en uw product en betrek ze in persoonlijke gesprekken.

Een verstopte verkooppijplijn is vaak het resultaat van stagnerende deals in meerdere fasen. Wat is de oplossing? Een verkoop-CRM waarmee u uw pijplijn kunt visualiseren en aanpassen aan uw verkoopproces.

Freshsales CRM geeft u volledige zichtbaarheid in alle fases. Bekijk snel hoeveel deals zich in elke fase bevinden, sorteer en filter op de verwachte sluitingsdatum en neem slimme beslissingen om deals over de verkoopladder te verplaatsen. Laat uw verkoop-CRM zich focussen op dealbeheer, terwijl u zich richt op verkopen.

Als u elke dag  specifieke verkooprapporten bekijkt, zou het dan niet mooi zijn om al die rapporten op één scherm te zien in plaats van elk rapport afzonderlijk op te halen? Elk dashboard in Freshsales CRM geeft maximaal zes rapporten op uw scherm weer, samen met belangrijke prestatiestatistieken zoals de conversieratio. U kunt nu meer gegevens bekijken en sneller conclusies trekken zonder dat u naar getallen hoeft te zoeken. Ga aan de slag met onze out-of-the-box dashboards voor het Genereren van Leads en Verkoop; u kunt uw dashboards ook aanpassen en delen.


Vereenvoudig event tracking door uw verkoopteam een chronologische tijdlijn weergave te bieden van de omgang van elke klant met uw bedrijf.

Plan slimme, relevante gesprekken met potentiële klanten door erachter te komen welke webpagina’s hun interesse gewekt hebben en hun interacties met uw app.

Event Tracking Software | Lead Scoring | Freshsales CRM

U hebt geen afzonderlijke tool nodig om uw campagnes te beheren wanneer uw verkoop-CRM dit voor u kan doen. Verzend binnen enkele seconden een e-mail naar uw mailinglijst met gepersonaliseerde bulk-e-mails vanuit Freshsales.


Freshsales Introduces New Email Sales Campaign Features | SaasList

Eerst zien dan geloven?
Start vandaag nog een gratis Freshsales proefperiode!

Meer dan een volledig CRM systeem

Georganiseerd salesproces met alle momenten en prioriteiten.

Registreer je website-bezoekers automatisch als sales-lead en wijs deze automatisch toe aan de juiste persoon.

Versturen van e-mails, het maken van opvolgacties; routinetaken die je door automatisering tijd kunnen besparen. Ook is het navigeren eenvoudig door simpel deals omhoog in het verkoopproces te schuiven.

Met eigen gepersonaliseerde rapportages over leads, contacten, accounts, etc, verkrijg je dat inzicht waarmee je je kansen kunt vergroten. Ook de analyse van mislukte deals geeft je interessante informatie.

Bespaar tijd door gepersonaliseerde bulkmails te sturen, e-mail koppeling, agendasynchronisatie, open- en klikmeldingen en automatische gespreksregistraties. De user behavior tracking geeft inzicht in het gedrag en interesses van prospects. Met deze informatie kunnen medewerkers snel slimme verkoopgesprekken voeren.

Partner voor Customer Engagement

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek.

Applicatie integratie

Freshsales is in combinatie met Freshchat en andere tools als Freshcaller, Freshdesk en Freshservice in te zetten als een volwaardig omnichannel platform. Klanten bepalen tenslotte graag zelf op welke manier en wanneer zij contact met je opnemen. Met de inrichting van een omnichannel platform creëer je zeker geweldige klantervaringen. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.