Freshsales

Sneller verkopen met de beste CRM-software

Freshsales is een CRM systeem uitgerust met functionaliteiten als telefoon, email, user behavior tracking, lead scoring, salesfunnel-management en meer. De CRM-software is eenvoudig in gebruik te nemen; vul de pijplijn in en start met verkopen.

Freshsales Lead score

Meer dan een volledig CRM systeem

Georganiseerd salesproces met alle momenten en prioriteiten.

Registreer je website-bezoekers automatisch als sales-lead en wijs deze automatisch toe aan de juiste persoon.

Versturen van emails, het maken van opvolgacties; routinetaken die je door automatisering tijd kunnen besparen. Ook is het navigeren eenvoudig door simpel deals omhoog in het verkoopproces te schuiven.

Met eigen gepersonaliseerde rapportages over leads, contacten, accounts, etc, verkrijg je dat inzicht waarmee je je kansen kunt vergroten. Ook de analyse van mislukte deals geeft je interessante informatie.

Bespaar tijd door gepersonaliseerde bulkmails te sturen, email koppeling, agendasynchronisatie, open- en klikmeldingen en automatische gespreksregistraties. De user behavior tracking geeft inzicht in het gedrag en interesses van prospects. Met deze informatie kunnen medewerkers snel slimme verkoopgesprekken voeren.

Functionaliteiten van Freshsales

Freshsales optimaal inrichten biedt je vele voordelen. Kom je er niet uit? 

Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Een lead in Freshsales is een prospect die interesse heeft getoond in jouw product of dienst. Je kunt leads verzamelen middels je website, email threads, afspraken, telefoongesprekken en zelf CSV bestanden. Nadat alle leads zijn ingeladen en ze voorzien van historie en huidige activiteiten, kan je er verschillende acties voor instellen. Je kan bijvoorbeeld voor geselecteerde leads een bulk-email instellen. 

Freshsales is ontworpen voor verkoopteams die snel context nodig hebben over hun leads. Zo kan met effectieve communicatie sneller deals worden gesloten. Freshsales biedt alle functies op één platform, zoals telefoon, e-mail, scoren van leads en het volgen van gebruikersgedrag en automatisering. Met realtime inzichten op recordniveau geeft sales de context om de juiste actie op het juiste moment uit te voeren.

De beste manier om de sales activiteiten te volgen en meer te weten over de prestaties is rapporten te maken en dashboards te bouwen. Voor iedere sales activiteit kan er een rapport gemaakt worden en kunnen prestaties geanalyseerd worden. De mogelijkheid tot automatisch generen van periodieke rapportages is zeker een plus voor het optimaliseren van de sales activiteiten.

Eerst zien dan geloven?
Start vandaag nog een gratis Freshsales proefperiode!

Applicatie integratie

Freshsales is in combinatie met Freshchat en andere tools als Freshcaller, Freshdesk en Freshservice in te zetten als een volwaardig omnichannel platform. Klanten bepalen tenslotte graag zelf op welke manier en wanneer zij contact met je opnemen. Met de inrichting van een omnichannel platform creëer je zeker geweldige klantervaringen. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je emailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.