De nr. 1 klantenservice software van Freshworks

Freshdesk Support Desk is DE gebruiksvriendelijke klantenservice tool die het mogelijk maakt op één plek gesprekken te stroomlijnen, eenvoudig samen te werken aan één ticket en moeiteloos automatiseringen door te voeren.

Kortom, alles wat je nodig hebt om een geweldige customer support te leveren en daarnaast ook nog eens efficient te werken!

Screenshot Freshdesk
freshdesk

Vraag nu je Demo aan

  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freshdesk Support Desk: ticketbehandelingstool voor samenwerking en productiviteit

Freshdesk Support Desk optimaal inrichten biedt je vele voordelen. 

Kom je er niet uit? Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen. 

- GRATIS WEBINAR -

De best practices voor omnichannel Customer Experience

dinsdag 14 september 2021 | 14.00 - 15.00 uur

Logo Bloomon
“Freshdesk is een functierijke maar betaalbare ondersteuningsoplossing. We gebruikten het eerst als een systeem voor basisondersteuning, maar zijn nu gegroeid en gebruiken het als een omnichannel-oplossing die we gemakkelijk kunnen integreren met Social Media. Het helpt ons nieuwe inzichten in onze belangrijkste contactdrivers te krijgen”
Kay Löwe Bloomon
Kay Löwe
Customer Support Improvement Lead bij bloomon

Eerst zien dan geloven?
Start vandaag nog een gratis Freshdesk proefperiode!

Verhoging van efficiency door Freshdesk

Snel en consistent antwoorden op veel gestelde vragen is heel gemakkelijk met Freshdesk Support Desk

Na het inrichten van de kennisbank geef je klanten de mogelijkheid zelf een oplossing te vinden voor hun probleem.  Het helpt niet alleen de klanten bij het sneller vinden van een oplossing, maar ook worden hiermee tickets aanzienlijk verminderd. 

Stel verschillende SLA’s in en bespaar tijd met sjablonen voorzien van basisinformatie. Met één klik worden herhaalde acties uitgevoerd voor een ticket. Customize ticketstatussen zodat deze aansluit op jullie workflow.

Probleemloos samenwerken aan een ticket. Met de conflict-detectie functie zullen  medewerkers nooit aan hetzelfde ticket werken. Zo kan je als één team je klanten snel de beste oplossingen geven. 

Partner voor Customer Engagement

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek.

Applicatie integratie

Freshdesk is in combinatie met Freshchat en andere tools als Freshcaller, Freshsales en Freshservice in te zetten als een volwaardig omnichannel platform. Klanten bepalen tenslotte graag zelf op welke manier en wanneer zij contact met je opnemen. Met de inrichting van een omnichannel platform creëer je zeker geweldige klantervaringen. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.