Freshdesk Contact Center; een extreem eenvoudig te installeren cloud callcenter

Freshdesk Contact Center is de cloud callcenter software van Freshworks. Het wordt ook een VoIP telefooncentrale in de cloud genoemd. Freshdesk Contact Center is met de verschillende integraties en klanthistorie koppeling wel veel meer dan een VoIP centrale. 

Heerlijk eenvoudig, modern en contextueel.

Screenshot Freshcaller
Freshdesk Contact Center

Vraag nu je Demo aan

  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freshcaller; een extreem eenvoudig te installeren cloud callcenter

Freshcaller is de cloud callcenter software van Freshworks. Het wordt ook een VoIP telefooncentrale in de cloud genoemd. Freshcaller is met de verschillende integraties en klanthistorie koppeling wel veel meer dan een VoIP centrale.

FreshCaller
freshcaller callflow

Functionaliteiten van Freshdesk Contact Center

Freshdesk Contact Center optimaal inrichten biedt je vele voordelen.

Eerst zien dan geloven?
Start vandaag nog een gratis Freshdesk Contact Center proefperiode!

Verhoging van efficiency door Freshdesk Contact Center

Snel en consistent antwoorden op veel gestelde vragen is heel gemakkelijk met Freshdesk Contact Center.

De cloud callcenter van Freshworks geeft de mogelijkheid klantgeschiedenis, orderhistorie, eerdere tickets, naam en bedrijfsnaam direct in beeld te krijgen als de klant belt. Hierdoor voelt een klant zich zeker serieus genomen. Ook verkort dit de gespreksduur en kunnen vragen meteen beantwoord worden.

Het is mogelijk meer dan 40 lokale nummers aan de cloud contact center toe te voegen. Lokale nummers geven klanten het gevoel dat ze een goede service krijgen van een plaatselijke contactpersoon.

 

 

Laat gesprekken via gespecificeerde IVR-instellingen bij de juiste medewerker binnen komen. Wachtrijen  en voicemails zijn voor ieder nummer anders in te richten. In combinatie met Freshdesk Support Desk zijn zelfs gesprekken automatisch door te verbinden naar beschikbare medewerkers. 

Partner voor Customer Engagement

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek.

Applicatie integratie

Freshdesk Contact Center is in combinatie met Freshdesk Messaging en andere tools als Freshdesk Support Desk, Freshsales en Freshservice in te zetten als een volwaardig omnichannel platform. Klanten bepalen tenslotte graag zelf op welke manier en wanneer zij contact met je opnemen. Met de inrichting van een omnichannel platform creëer je zeker geweldige klantervaringen. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je emailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.