Monday.com, de manier om jouw werk gemakkelijk te beheren

De Work OS die jouw workflows geautomatiseerd bijhoudt zodat jij altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws binnen de afdeling en daarbuiten. Monday.com is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en geschikt voor elk proces, elke afdeling en elke branche.

Plannen. Organiseren. Bijhouden. Monday.com is het werk management platform dat gebouwd is voor ondernemingen.

Start met een bord op monday.com
Monday

Vraag nu je Demo aan

  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Functionaliteiten van monday.com

monday.com optimaal inrichten biedt je vele voordelen. Kom je er niet uit? 
Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Binnen een onderneming heb je te maken met meerdere afdelingen of processen waar niet iedereen direct toegang tot nodig heeft. In de meest geavanceerde versie van monday.com kan je daarom je werkruimte afschermen.

Bouw jouw board(s) met alle gegevens die je nodig hebt en maak een overzicht in je dashboard(s). Wanneer de omgeving af is kun je gemakkelijk de juiste medewerkers toevoegen of weer de toegang weigeren.

Gebruik je de boards voor je klanten, projecten, gegevens over je medewerkers of voor een andere workflow?
Houdt het overzicht over bijvoorbeeld de werklast per werknemer in een tijdlijn, tabellen, GANTT, of kies een van de andere opties in het dashboard centrum.

Hebben de verschillende afdelingen binnen het bedrijf moeite met het delen van gegevens doordat men met andere software werkt? Monday.com zorgt ervoor dat iedereen dezelfde taal spreekt. Teams kunnen meekijken met jouw proces en aanhaken waar dit nodig is.

Voordeel voor het management
Alle workflows in één omgeving betekent voor jou meer inzicht in de lopende processen van je medewerkers. Met de meest geavanceerde versie van monday.com kan je tot 50 boards in één dashboard beheren om bijvoorbeeld budgetten bij te houden en/of tijdlijnen en andere rapportages te creëren.

Meerdere views monday.comIn je boards houd je taken bij en kan je bijvoorbeeld aangeven wat het budget is, maar dat is niet het enige wat je in je board doet. Daarom kan je binnen het board de ‘’view’’ op 9 andere manieren instellen. Denk hierbij aan een Kanban versie, een GANTT of budget tracking.

Met views heb je dus een overzicht per board. Om het overzicht van meerdere boards te bekijken moet je een dashboard maken. In de meest geavanceerde versie van monday.com kan je tot 50 boards onder één dashboard hangen. Zo houd je gemakkelijk het overzicht over meerdere klanten, projecten of bijvoorbeeld je producten.

Dashboard

Integraties
Werk je met bijvoorbeeld Mailchimp, Trello, Github of om iets anders te noemen Gmail, Outlook of HubSpot? Op dit moment kan je monday.com met 37 verschillende externe softwarepakketten integreren om de processen nog meer op elkaar aan te laten sluiten. Staat jouw integratie er niet tussen? Monday.com hanteert een open API koppeling waarmee je ook zelf  integraties kunt opzetten.

Automations
Je werkruimte ingericht zoals jij wil? Dan is het tijd om hem te automatiseren, zodat monday.com het werk voor jou gaat doen. Wil je een update als een taak afgerond is, of juist als iemand vastloopt? Of wil je een nieuwe een taak wanneer een klant een contactformulier invult? Kijk bij Automations voor alle mogelijkheden die jouw werk kunnen verlichten.


Apps
Om nog meer uit de tool van monday.com te halen werkt monday perfect samen met externe software. Via de App Marketplace kan je extra apps toevoegen aan de boards waardoor het bijvoorbeeld makkelijker wordt om documenten op te stellen of analyses te maken met de gegevens uit monday.com.

Staat de juiste app er (nog) niet bij, dan is er ook de mogelijkheid om zelf een app te bouwen.

Beveiliging wordt steeds belangrijker! Weet jij wie er met jouw projecten meekijkt? Met de meest geavanceerde versie van monday.com houd jij bij wie er tot welke werkruimte toegang heeft. Zo behoud je het overzicht en kunnen er niet ongewenst aanpassingen gedaan worden.

Daar houdt de beveiliging natuurlijk niet op, denk ook aan SSO, Conform AVG, Audit logboek en Paniekmodus.

Voor alle certificaten verwijzen wij je graag naar de monday.com website

Naleving en certificeringen monday.com

Eerst zien dan geloven?
Start vandaag nog een gratis monday.com proefperiode!

Verhoog de productiviteit met monday.com

Beheer elke workflow of elk proces en ga elke uitdaging aan, van eenvoudig tot niet-zo-eenvoudig… alles met gemak.

Bouw en pas jouw dashboards aan voor belangrijke inzichten en een duidelijk overzicht van je werk.  In een oogopslag kan je de voortgang bijhouden. 

Een overzichtelijk dashboard van elke aspect van de voortgang van je project en, zodat je alle verschillende delen die deel uitmaken van grootschalige bedrijfsprojecten beter kunt beheren. 

Bewaar al je gesprekken, bestanden, checklist en sheets op een plek en zeg vaarwel tegen nutteloze vergaderingen en pijnlijke lange e-mailthreads. 

Snel aan de slag met Onboarding van Monday.com

Ben jij helemaal klaar voor monday.com, maar vind je het lastig om het hele pakket in te richten? Als je de meest geavanceerde versie van monday.com aanschaft, wordt het hele onboarding traject uit handen genomen.  

Hoe ziet je huidige proces er uit? Als dit proces al helemaal perfect is, gaan we direct aan de slag, zodat je team zo snel mogelijk met monday.com kan starten.

Ben je toch niet helemaal tevreden over de huidige manier van werken, dan kijken wij graag mee hoe het anders kan.

Daarnaast geven we een training, voorzien we je van tips en tricks en bouwen we de monday borden zodat je een vliegende start kan maken en direct profiteert van de vele voordelen van monday.com.

Implementatie Gorilla Services

Partner voor Customer Engagement

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.