Monday.com, de nieuwe manier om jouw werk te beheren

Automatiseer je workflows, bekijk in één oogopslag het grote geheel en integreer met de tools die je al gebruikt! Monday.com is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en geschikt voor elk proces, elke afdeling en elke branche.

Plannen. Organiseren. Bijhouden. Monday.com is het werk management platform dat gebouwd is voor ondernemingen.

screenshot-monday
Monday

Vraag nu je Demo aan

  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

monday.com de nieuwe manier om jouw werk te beheren

Plannen. Organiseren. Bijhouden. monday.com is het werk management platform dat gebouwd is voor ondernemingen.

Monday

Functionaliteiten van monday.com

monday.com optimaal inrichten biedt je vele voordelen. Kom je er niet uit? 

Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen. 

monday.com is een team management tool voor iedere afdeling. Je kan monday.com inzetten als project management tool, maar ook als CRM, om advertentiecampagnes te beheren, bugs te volgen, klantprojecten te beheren en videoproducties bij te houden. Kortom ieder team binnen het bedrijf kan voordeel halen uit monday.com!


Intergrations zorgen ervoor dat je ook je andere software oplossingen kunt gebruiken naast monday.com, zodat je al je gegevens kan beheren op één centrale plek.

De boards in monday.com maken het mogelijk om je projecten transparant en productief te managen. Met één board kun je al zien wie waar aan werkt, wat de status van de taken is en of de deadlines gehaald worden. Hierdoor kunnen doelen samen behaald worden.


Werk je liever in Kanban style of Gantt? Geen probleem! monday.com biedt naast de boards verschillende views aan waardoor jouw project op jouw manier gemanaged wordt.

How monday.com Can Supercharge Your Team Collaboration

Met het gebruik van Automations kun je de workflow binnen het bord automatiseren, zodat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is. 

monday.com Automations - A hands-free tool that puts your work on ...

monday.com geeft om je privacy. Het handhaven van een zeer veilige en betrouwbare omgeving voor de klanten is dan ook topprioriteit. Dit leidt tot een beveiligingsmodel die alle aspecten van het monday.com platform dekt. 
Eerst zien dan geloven?
Start vandaag nog een gratis monday.com proefperiode!

Verhoog de productiviteit met monday.com

Beheer elke workflow of elk proces en ga elke uitdaging aan, van eenvoudig tot niet-zo-eenvoudig… alles met gemak.

Bouw en pas jouw dashboards aan voor belangrijke inzichten en een duidelijk overzicht van je werk.  In een oogopslag kan je de voortgang bijhouden. 

Een overzichtelijk dashboard van elke aspect van de voortgang van je project en, zodat je alle verschillende delen die deel uitmaken van grootschalige bedrijfsprojecten beter kunt beheren. 

Bewaar al je gesprekken, bestanden, checklist en sheets op een plek en zeg vaarwel tegen nutteloze vergaderingen en pijnlijke lange e-mailthreads. 

Partner voor Customer Engagement

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.