Gorilla Services, jouw Platinum monday.com partner in de Benelux

Gorilla Services is al sinds 2017 partner van monday.com en vanaf 2021 zijn we benoemd tot Platinum Partner. Hierdoor mogen wij onszelf grootste partner van de Benelux noemen. Onze Gorilla consultants bieden de klanten diensten aan zoals consultancy, onboarding, implementatie en maatwerk. 

De gecertificeerde werknemers blijven up-to-date van het snel ontwikkelende monday.com. Hierdoor kunnen wij onze klanten gepast adviseren bij elke situatie. Op deze manier kan Gorilla Services samen met monday.com het meest voor jouw bedrijf betekenen!

Badges monday.com

Start met een bord op monday.com
monday.com Platinum Partner

Vraag nu je Demo aan

  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Functionaliteiten van monday.com

monday.com optimaal inrichten biedt je vele voordelen. Kom je er niet uit? 
Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Eerst zien dan geloven?
Start vandaag nog een gratis monday.com proefperiode!

Verhoog de productiviteit met monday.com

Beheer elke workflow of elk proces en ga elke uitdaging aan, van eenvoudig tot niet-zo-eenvoudig… alles met gemak.

Bouw en pas jouw dashboards aan voor belangrijke inzichten en een duidelijk overzicht van je werk.  In een oogopslag kan je de voortgang bijhouden. 

Een overzichtelijk dashboard van elke aspect van de voortgang van je project en, zodat je alle verschillende delen die deel uitmaken van grootschalige bedrijfsprojecten beter kunt beheren. 

Bewaar al je gesprekken, bestanden, checklist en sheets op een plek en zeg vaarwel tegen nutteloze vergaderingen en pijnlijke lange e-mailthreads. 

Snel aan de slag met Onboarding van monday.com

Ben jij helemaal klaar voor monday.com, maar vind je het lastig om het hele pakket in te richten? Als je de meest geavanceerde versie van monday.com aanschaft, wordt het hele onboarding traject uit handen genomen.  

Hoe ziet je huidige proces er uit? Als dit proces al helemaal perfect is, gaan we direct aan de slag, zodat je team zo snel mogelijk met monday.com kan starten.

Ben je toch niet helemaal tevreden over de huidige manier van werken, dan kijken wij graag mee hoe het anders kan.

Daarnaast geven we een training, voorzien we je van tips en tricks en bouwen we de monday borden zodat je een vliegende start kan maken en direct profiteert van de vele voordelen van monday.com.

Implementatie Gorilla Services

Partner voor Customer Engagement

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.