Home Kalender On-demand webinar: De best practices voor omnichannel Customer Experience

On-demand webinar: De best practices voor omnichannel Customer Experience

In deze webinar deelt Yannick Pirard van Gorilla Services samen met Ken Wilson van Freshworks zijn ervaringen en uitdagingen in het opzetten en opschalen van een omnichannel digitale Customer Experience. We gaan onder andere in op het belang van een snelle klantenservice, en laten je kennismaken met de omnichannel mogelijkheden binnen Freshworks.

Cut the Wait

Tijdens de corona crisis heeft Freshworks een uitgebreid onderzoek gedaan onder 107 miljoen klantinteracties. Uit dit onderzoek blijkt dat snelheid de belangrijkste factor is voor het verhogen van je csat score, oftewel je klanttevredenheid.

Hoe verhoog je de snelheid van de klantenservice in jouw organisatie? Freshdesk zit vol tools die jouw klantenservice een boost geven, zoals bijvoorbeeld slimme automations, een uitgebreide kennisbank en een handige tool die voorkomt dat medewerkers tegelijkertijd hetzelfde ticket behandelen.

Meer weten over het ‘cut the wait’ onderzoek? Download onze whitepaper.

Wat leer je tijdens dit webinar?

  • De visie van Freshworks voor een toekomstbestendige Omnichannel klantenservice
  • 5 stappen om je Omnichannel potentieel te realiseren voor de beste supportmix
  • Hoe je met pro-actieve support wachttijden kan terugdringen
  • Live demo van Freshdesk Omnichannel
  • Welke stappen je moet zetten voor een succesvolle service strategie om de werklast te verlagen
  • Q&A

Vul het onderstaande formulier in om dit webinar direct te bekijken.

On-demand webinar: De best practices voor omnichannel Customer Experience

Vul het formulier in en je ontvangt direct een link om het webinar te bekijken.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freshworks

Freshworks, wereldwijde innovator van software voor klantenbinding, heeft zich sinds de oprichting in 2010 met zijn SaaS-platform (Software-as-a-Service) voor customer experience, CRM en bedrijfsprocessen een goede positie verworven in deze markt.

Freshworks is ontstaan uit frustratie van gebruikers in India door slechte support. Ze wilden een tool ontwikkelen die bedrijven van willekeurige grootte in staat stelt om excellente service te bieden.

De volledige geïntegreerde Freshworks-suite bestaat uit een ICT-ticketing software systeem (Freshservice), klantenservice pakket met een omnichannel aanpak, CRM, marketing automatisering,  en interne collaboration-software voor kleine en grote bedrijven. Freshworks helpt bedrijven uitzonderlijke klantervaringen te realiseren en biedt bedrijven een 360-graden overzicht van de klant en interne processen.

GRATIS WHITEPAPER

In vijf stappen naar een snelle klantenservice

whitepaper cut the wait

Freshworks heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de tevredenheid van klanten en daaruit bleek dat snelheid de meest belangrijke factor was om de klanttevredenheid te verhogen. Wil je meer hierover weten? Download dan snel het gratis whitepaper!
DOWNLOAD WHITEPAPER


Datum

14 sep 2021
Verlopen!

Tijd

2:00 pm - 3:00 pm

Labels

Freshdesk
Gorilla Services

Organisator

Gorilla Services
Telefoon
076 - 205 20 04
Email
marketing@gorillaservices.nl

Sprekers