Gorilla Services

Onze diensten

Gorilla Services biedt je verschillende diensten. Daarmee kun jij, als klant, niet alleen snel aan de slag met onze Cloud-oplossingen, maar kun je ook direct gebruik maken van geavanceerde functies. Hiermee verhoog je de snelheid van adoptie van de software en zorg voor voor optimale resultaten.

Implementatie modules Gorilla Services

Onze implementatie modules zijn samengesteld op basis van kern componenten die aansluiten bij de aangekochte software. Gebaseerd op tientallen eerder uitgevoerde implementaties.

Ons deskundige team heeft ervaring met vele succesvolle implementaties. We maken ook gebruik van de tooling van monday.com om implementaties te ondersteunen. Deze tool is eenvoudig in gebruik en verbetert de communicatie en het inzicht tussen jouw organisatie én Gorilla Services.

Om een efficiënte en succesvolle implementatie te kunnen waarborgen, maken we gebruik van het “train de trainer” model. Tegelijkertijd bieden we ook de mogelijkheid om de eindgebruiker te trainen. Zodat je gemakkelijk en snel informatie binnen de organisatie kunt delen.

Wil je weten waar we jou mee kunnen helpen? Neem snel contact met ons op via ons contactformulier.

Wij helpen je graag

Implementatie en Advies

Implementatie & Advies

Het inrichten van onze Cloud-producten op basis van jarenlange ervaring in diverse implementaties voor uiteenlopende bedrijven. Onze pakketten zijn beschikbaar voor zowel grote als kleine ondernemingen.
Trainingen & Documentatie

Trainingen & Documentatie

Trainingen voor zowel de beheerders als de eindgebruikers van de producten. Ondersteund door aangepaste trainingsdocumentatie.
Integraties

Integraties
 

Het optimaliseren van jouw processen in onze Cloud-producten door middel van integraties met 3e systemen.
Data Migraties

Data Migraties
 

Wil je jouw geschiedenis graag behouden? Gorilla Services biedt je de mogelijkheid om de data uit het oude systeem over te zetten naar onze oplossingen.
Maatwerk Portaal

Maatwerk Portaal
 

Wil je een portaal in de look en feel van jouw eigen website? Met onze templates creëer je snel en eenvoudig een portaal in de stijl van jouw website.

Onze werkwijze

Opstart Fase

Opstart fase
Afstemmen van Doelstellingen
Scoping sessie
Project plan & aftekening
 

 

Configureren

Configureren
Configuratie product
Development integraties
Data migratie
 

 

Testen & Trainen

Trainingen & Documentatie
Technisch testen
Functioneel testen
Beheerderstraining
Eindgebruikers­training

 

Go-live

Go live
Go-live documentatie
Project reflective meeting
Overgang naar support en customer success team

 

Klaar om jouw klantreis te verbeteren?

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek op maat. Wij kijken graag met je mee.