Benieuwd naar de feedback van je klanten, medewerkers en organisatie? Gebruik CYS!

Maak gebruik van standaard programma’s speciaal ontwikkeld voor het prioriteren van je bedrijfsverbeteringen, zoals Klantfeedbackmonitor, Medewerkersbetrokkenheid Onderzoek, Audits en Checklists voor kwaliteitsmanagement en de rapportage van business KPI’s.

CYS biedt één software oplossing voor het combineren van alle feedback van klanten, medewerkers en organisatie.

Screenshot CYS
CYS Group

Vraag nu je Demo aan

  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Functionaliteiten van CYS Group

CYS Group optimaal inrichten biedt je vele voordelen. Kom je er niet uit? 

Gorilla Services staat voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Maak de stap van meten naar verbeteren van de klanttevredenheid en klantbeleving door Voice of Customer processen te automatiseren in CYS. Vertaal klantfeedback automatisch naar verschillende lagen in de organisatie, zoals per winkel, per afdeling, per locatie of per medewerker en geef managers en medewerkers de juiste informatie op het juiste moment met persoonlijke dashboards of infographics die real time resultaten presenteren.

Verzamel continu en automatisch feedback van medewerkers met CYS en krijg je inzicht in medewerkersbetrokkenheid en waar ze energie van krijgen. Geen lange vragenlijsten, maar slimme, korte onderzoeken. Resultaten maak je behapbaar voor alle organisatieniveaus met persoonlijke dashboards of infographics die real time resultaten presenteren.

Bespaar tijd door audits en checks te digitaliseren met CYS. Dankzij de voor gedefinieerde vraagtypes is het creëren van checks en audits met CYS een fluitje van een cent. Met de handige Project Planner kun je definiëren welke checklist wanneer en voor wie beschikbaar moet zijn. Met de CYS app (Android, IOS en webversie) wordt het verzamelen van data en het delen van opvolgacties heel gemakkelijk.

Eerst zien dan geloven?

Start vandaag nog een gratis CYS Group proefperiode!

Partner voor customer engagement

Verhoog de Customer Engagement met CYS

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. 

Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek of een demo inplannen.

Feedback vragen

Partner voor Customer Engagement

Customer engagement is tegenwoordig van groot belang. Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services lezen, maar natuurlijk kan je ook direct contact opnemen voor een leuk gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven ?
Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons updates over features en events.

Zelf aan de slag met Klanttevredenheid?

Boek snel een gratis persoonlijke Demo.
Samen bekijken we wat jij kunt doen om je Klant- of Medewerkertevredenheid de verhogen.